Brendakookt

​​​​​​​​​​​​​​​Word fan van Brendakookt!

Als insider van fan kan je worden uitgenodigd om mee te doen aan leuke acties van merken waar Brenda graag mee samenwerkt. Denk hierbij aan het testen van gratis producten of bijvoorbeeld het meedoen aan foto- of videowedstrijden. Als fan ben jij dus als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en acties!

Princes visual
Princes visual

Princes #kokenmetprinces

Ben jij een echte kookliefhebber en gek op vis? Hou jij er van om heerlijke, nieuwe maar eenvoudige recepten te bedenken? Yes! Dan zoek ik jou! Ik ga namelijk verschillende inspirerende recepten bedenken met een van de heerlijke producten van Princes als ingrediënt. En jij, als echte kookliefhebber, kunt met mij meedoen!

Helaas, je bent te laat met het aanmelden voor deze campagne. De selectieprocedure is al gestart, maar je kan je bij de volgende campagne gewoon weer aanmelden!

Wil je samen met mij de uitdaging aan gaan om heerlijke recepten te bedenken en te fotograferen? Geef je dan op als mijn insider en wie weet gaan wij binnenkort samen aan de slag met een van de Princes producten. Als mijn insider ontvang je dan de opdrachten van de challenge per mail en wordt de vis bij jou thuis afgeleverd. 

We gaan koken met MSC gecertificeerde vis van Princes.

Ga jij de uitdaging aan?!

Heb je een vraag over deze actie? Vraag het!